uSketch – transforma-ti fotografiile in arta

De cind nu am mai discutat de o aplicatie scrisa de romani care arata bine? Ok, nu a trecut chiar asa de mult timp. De data asta nu e vorba de un concurs, pentru ca uSketch este gratuit in AppStore.

In urma cu doar citeva luni, un coleg cauta o aplicatie care sa transforme orice poza intr-o schita in creion. uSketch face exact asta, dar mai pune la bataie si un design elegant alaturi de citeva functii sociale. Asa ca, Marius – dorinta iti e indeplinita.

Aplicatia este dezvoltata de Softvision Consulting. Da, sunt romani. uSketch te lasa sa faci o poza sau sa alegi una din cele gata facute, dupa care ii aplici diferite tipuri de efecte tip schita si o salvezi pe iPhone sau ii dai share pe Twitter, Facebook (si, in curind, Flickr).

Jucaria este cit se poate de buna pentru iPhone, dar astept cu nerabdare o varianta pentru iPad, care sa se foloseasca din plin de ecranul mai mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. M-ai salvat :) , imi place ca nu ne uiti . Multumesc Adrian , asta este inca un motiv sa-ti urmaresc blogul sau sa te am la favoriti pe twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*