uSketch – transforma-ti fotografiile in arta

De cind nu am mai discutat de o aplicatie scrisa de romani care arata bine? Ok, nu a trecut chiar asa de mult timp. De data asta nu e vorba de un concurs, pentru ca uSketch este gratuit in AppStore.

In urma cu doar citeva luni, un coleg cauta o aplicatie care sa transforme orice poza intr-o schita in creion. uSketch face exact asta, dar mai pune la bataie si un design elegant alaturi de citeva functii sociale. Asa ca, Marius – dorinta iti e indeplinita.

Aplicatia este dezvoltata de Softvision Consulting. Da, sunt romani. uSketch te lasa sa faci o poza sau sa alegi una din cele gata facute, dupa care ii aplici diferite tipuri de efecte tip schita si o salvezi pe iPhone sau ii dai share pe Twitter, Facebook (si, in curind, Flickr).

Jucaria este cit se poate de buna pentru iPhone, dar astept cu nerabdare o varianta pentru iPad, care sa se foloseasca din plin de ecranul mai mare.

2 Comments

  1. M-ai salvat :) , imi place ca nu ne uiti . Multumesc Adrian , asta este inca un motiv sa-ti urmaresc blogul sau sa te am la favoriti pe twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*