Firefox Panorama apare in 4.0 beta

Am mai discutat despre Firefox Tab Candy si, pe vremea aia, il numeam un motiv serios pentru a nu renunta la Firefox.

Astazi am primit Firefox Panorama – implementarea finala a jucariei de mai sus. Chiar daca are un alt nume si e putin diferita, Panorama te va ajuta sa iti organizezi mai bine tab-urile deschise. Astept sa vad cit de multe resurse va cere si daca ventilatoarele laptopului meu o iau razna.

Firefox Panorama: How To from Aza Raskin on Vimeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*