URB-E – cel mai mic vehicul

Eu sunt in cautarea unei biciclete, dar ma gandesc si ce fac cu ea atunci cind am nevoie sa o transport pe distanta mai mare, de exemplu.

URB-E e un fel de tricicleta electrica. Creatorii jucariei au pus un proiect pe indiegogo si cer pe ea 1800 dolari. Este un vehicul mic, dar cind il pliezi e si mai usor de transportat. Cintareste doar 13 kilograme si are o viteza maxima de 24 km/h. Cu o singura incarcare, bateria te tine 32 kilometri.

Chiar daca pare o jucarie, URB-E este pentru adulti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Da. e frumoasa. dar te tine 32 de ore bateria, cand e noua. Si probabil in linie dreapta si fara prea multe opriri/plecari
    Cand te’a lasat bateria ce faci, ca nici sa pedalezi nu ai cum
    Dupa cum se stie, problema nu e la a produce energie, ci stocarea ei. Aici trebuie facut ceva
    In alta ordine de idei, orice tentativa de a ne imbunatati viata e de apreciat

  2. candva aveau la confiscate (cine e din cta stie) niste trotinete ca sa zic asa sau mai bine zis niste mini scutere care costau cam 700 ron plus bateriile inca vreo 200 ron si care se facea mica daca vroiai sa o transporti.se plia si puteai urca si in autobuz cu ea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*