Tutorial: cum pui Apple TV in Restore Mode si ii faci update in iTunes

Apple TV nu mi-a facut niciodata probleme. Isi vede de treaba lui si uneori isi mai face un update. De citeva zile insa, nu a mai vrut sa lase nimic sa se conecteze la el. Nu am putut sa trimit nici video de pe telefon, nici semnal de pe Mac. Am incercat sa ii fac update direct de pe el si nu a mers.

Solutia simpla este sa-ti faci restore. Mergi in in Meniul Apple TV – Settings – General – Reset – Restore. Dar uneori nu vrea nici asa. Singura varianta ramasa este sa-i faci un restore in iTunes, cu ajutorul unui computer.

Pasii sunt foarte usor de urmat:

1. Il deconectezi de la televizor si folosesti un cablu USB – MicroUSB ca sa-l conectezi la computer. Nu uita sa-l bagi si in priza.

Vei observa ca iTunes nu il vede.

2. Folosesti telecomanda de Apple TV si apesi simultan butoanele de MENU si DOWN (punctul acela de jos din 4way remote)

3. Tii apasate cele doua butoane pina cind luminita din fata Apple TV-ului incepe sa palpaie. Dureaza doar citeva secunde.

4. Citeva momente mai tarziu o sa observi ca iTunes vede noul device in Recovery Mode si te lasa sa ii faci update.

5. Trebuie sa fii conectat la Internet de pe computer, descarci update-ul si apoi device-ul isi face singur update. La mine nu a durat nici 5 minute.

6. iTunes te anunta cind este gata. Il deconectezi de la computer si il conectezi la televizor.

Apple TV-ul tau va fi ca scos din cutie. Asta inseamna ca trebuie sa-i refaci setarile de la zero.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. poti reface setarile in apple tv 3rd gen ios6 minim, imediat si trasferand contul icloud din telefon, prin bluetooth, atingand iphone-ul 4s in sus, cu ios7 de apple tv (NFC like)
    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*