upgrade la wordpress 2.1

am facut si yo upgrade-ul de wordpress, la versiunea 2.1 (ella). totul in mai putin timp si cu mai putina bataie de cap decit ma asteptam. baietii de pe wordpress.org te ajuta cu tutoriale f usor de urmarit, chiar daca esti novice intr-ale wordpress-ului.

mi-am facut un back-up pentru orice eventualitate, dar nu a fost cazu sa revin la ce aveam inainte pt ca nu a aparut nici o eroare si nici nu am avut probleme cu plug-in-urile.

wordpress anunta si ca versiunea urmatoare va fi lansata la sfirsitul lunii aprilie. e cam frustrant pt cineva care nu vrea sa se ocupe de upgrade-uri de 2-3 ori pe an si vrea sa se dedice doar scrisului. dar daca viitoarea versiune va include jucarii mai bune am sa mai fac un pas…

si daca tot m-am apucat de schimbari am adaugat si o casuta de abonare prin email. in felul asta poti sa primesti pe mail tot ceea ce scriu in fiecare zi ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*