microsoft si vinu de murfatlar

microsoft live searchbaietilor de la microsoft le place, probabil, atit de mult vinu de murfatlar incit au inlocuit numele unui oras cu un brand. Captura de pe microsoft live search (motorul de cautare si harti al companiei amintite) iti ilustreaza tocmai asta.

Orasul Basarabi, din judetul Constanta (localitatea in care traiesc peste 15 mii de oameni) a fost inlocuit cu … Murfatlar. Ferma in cauza este intr-adevar in apropiere, dar numele ei nu poate fi asociat in nici un caz cu orasul. rationamentu lor poa' sa aiba un fel de …logica, zic yo: pe cine intereseaza unde e Basarabi-ul de Constanta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Pai vezi ca oamenii aia au dreptate… s-a decis schimbarea denumirii localitatii Basarabi in Murfatlar, asa cum era denumita inainte de Ceausescu.

  2. tu vorbesti serios, cosmin? chiar vor sa revina la denumirea de murfatlar? chiar si asa nu e decit o greseala, pt ca peste tot (acte, harti) orasul este inca Basarabi

  3. foarte serios. S-a facut chiar si ceva valva, caci a venit casa regala la basarabi prin noiembrie parca. Stiu ca sunt in curs de inaintare a actelor iin cauza pt schimbarea denumirii. Microsoft, “vizionari” cum ii stim, au anticipat momentul :)

1 Trackback / Pingback

  1. microsoft, deputatii si vinul | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*