taranul de romania

vorbeam in urma cu doar citeva zile despre un articol foarte bine scris care insira tipologiile Romaniei contemporane. autorul a uitat insa de “taranul roman”.

Nu ma refer la agricultor ci la acel individ care priveste cu neputinta si prostie la cei care au plecat din tara si atunci cind nu mai are nici un argument prefera sa arunce o ineptie in loc sa gandeasca…

stiu ca exemplele sunt nenumarate asa ca am sa aleg unul total inimplator. un oarecare Andrei Voinea. el vrea sa ne demosntreze ca neuronul lui se plictiseste asa ca imi face o recomandare: “Get a life, ca tot ai ajuns in SUA!”.

Salutare Andrei. I really do have a life!

Am un job excelent in Statele Unite de mai bine de 2 ani juma,sunt apreciat de colegi si sefi pentru ca imi fac treaba foarte bine, am o relatie solida de 6 ani, am calatorit mult si pe linga toate astea mai imi fac timp sa scriu zilnic un blog pe teme de tehnologie, calatorii si opinie si mai ales sa ajut lumea atunci cind pot.

apropo, puteti sa-i scrieti lui Andrei Voinea pe adresa VOINEA1307@yahoo.com si voi si baietzii cu spamu’

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. sincer sa fiu nu ma asteptam din partea ta la o astfel de reactie.
  pe lumea asta sunt multi idioti cum e Adrian Voinea asta, dar un lucru e cert….acesti idioti au dreptul la o parere…..ca e buna sau proasta asta putem sa comentam…..

  dar de aici pana la a face “disclosure” de adresa de mail e cale lunga….sincer sunt dezamagit …..
  mesajul pe care l-am primit de la tine cu acest post este:
  “daca nu esti de acord cu mine sau daca ma critici, atunci risti sa-ti dau adresa de mail pe blog” :(

 2. @alligator: ai inteles gresit. individul e un blog-troll si un spammer care a fost rasplatit cu aceeasi moneda. in mod normal trimit asemenea comentarii la spam direct.
  asta vor primi toti cei care gandesc sau actioneaza ca el.

  oamenii inteligenti si cu bun simt nu vor avea niciodata parte de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*