unde sunt ziaristii de alta data?

priveam colectia de fotografii postata de nastase pe blog si ma gandeam cum ar fi facut ele ravagii acu doar citiva ani.

erau atunci ziaristi in stare sa-ti dea in cap pentru asemenea fotografii sau pt un minut de video cu …bloggerul de azi.

si imi aduc aminte si de jurnalisti care, la doar o luna dupa cautau stiri de TV care sa sune “cutarescu e cel mai mare hot din Constanta si mai mult de atit e prietenu lu Adrian Nastase!”

si cind te gandesti ca jurnalisti ca astia sunt inca pe baricade in tevereu sau pe la ziarele noastre de succes…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*