in cautare de manuale

cind nu stiu sa folosesc un aparat ma duc la manual. am invatat ca asta e cea mai buna metoda de a afla cum sa-l faci sa mearga bine…

dar ce te faci atunci cind nu ai manual?

azi de ex, cautam un manual pt un proiector profesional Sony. bineineles ca l-am cautat pe net. site-ul sony imi zice ca nu-l gaseste. hmm, pai cum adik nu ai manual pt un aparat care costa peste 5500 de dolari???

dupa o ora m-am lasat pagubas. nu am dat de el pe net, pe nicaieri.

ar mai fi fost o solutie. sa ma fac membru la un site de ghidri de folosire si pt 15 $ sa-mi descarc ce am nevoie. mda, poate alta data…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. chiar ciudat ca nu ai manual la Sony.. tot ce am luat sony are maculatura multa, prea multa.. :))
    O fi considerat aia ca, daca e proiectoru profesional tre sa fii si tu profi sa nu mai ai nevoie de manual.. :p
    Mai bine cauta solutia la ceea ce vrei sa faci si nu stii.. poate stie “un prieten”.. ;) uneori e mai usor de aflat raspunsuri la ce nu stii pe net decat din manual.
    Bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*