de la NASA in parlamentu european via web

“… si multi ii sar gardu” zicea o continuare celebra de proverb la fel de celebru…

am vazut o reclama pe google si am urmat curios linku. acolo am dat de un roman stabilit in state care candideaza ca parlamanetar independent in Parlam. European.

nu am nimik cu omu, poate o fi competent, dar e ciudat mai are de invatat despre cum se face un site. mai ales daca vrea sa candideze la o functie de genu asta.

prima sugestie ar fi o fotografie. ca sa vedem cu cine avem de a face. apoi …”compunerile” de liceu trebuie lasate la o parte… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*