Unde sunt trupele romanesti din iTunes Music Store?

De astazi avem iTunes Music Store si in Romania. Asa ca mi-am propus sa descopar muzica noastra vanduta prin iTunes. Am luat fiecare sectiune la rind cu gandul ca trupele si artistii romani vor fi pe sidebar, in top. Ei bine… nu sunt.

Singurele sectiuni in care am gasit ceva romaneste erau: Hip Hop si World (cu o greseala in numele lui Costi Ionita).

In rest am gasit imediat manele si – dupa niste sapaturi – ceva cu Puya si Sisu si albumele Hi-q.

Unde sunt albumele Holograf (am dat doar de unul) si de ce artisti precum Guess Who lanseaza albume si levand la pachet cu ziare in anul 2011?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Ce e interesant de vazut, e traducerea la piesele romanesti. Cel putine pe partea de manele m-am distrat copios azi de traducerile parca facute de copii de clasa a 2-a :))

  2. Probabil ca au fost luati pe nepregatite si oricum, nu cred ca se va inghesui lumea sa cumpere muzica romaneasca de pe iTunes. Pana la sfarsitul anului cu siguranta vom vedea mai multi artisti.

    Acum ca avem Music Store am speranta ca anul viitor vom vedea si iTunes Match in Romania.

1 Trackback / Pingback

  1. iTunes Music Store – doi artisti romani in Top 100 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*