unde sa tii pozele pe net?

Flickr e frumos si are o gramada de functii. exista aplicatii, add-on-uri si plug-in-uri pentru el. Pentru mine insa nu prea merge. paginile se deschid greu cind am conexiune mobila.

Solutia gasita in urma cu un an a fost Photobucket. baietzii ofera 10GB gratuit si bandwith de 25GB. ceea ce parea mai mult decit suficient. De cind boio.ro a inceput sa creasca insa, am inceput sa primesc mailuri de la ei ca incep sa depasesc traficul.

mda, solutia simpla era sa-mi fac un alt cont, dar parca nu ma tenteaza sa pozele impartite. si nici nu vreau sa le tin pe serverul unde am contul de wordpress.

Varianta “ieftina” era un site gen imageshack sau tinypic pe care nici nu e nevoie sa iti faci cont. dezavantajul era ca pozele ar fi fost raspindite aiurea si daca pierzi linkul nu ai de unde sa-l mai recuperezi.

Alternativa Fancy ar fi un hosting pentru “all-things-boio” pe Amazon S3. Nu e scump si totul sta acolo pe viata. dar nu am inca incredere suficienta in ei.

tu unde iti tii fotografiile? merita oare sa le imprastii pe net doar pentru a taia din facturile lunare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. chiar vb pe alt topic de faptu ca este unul din avantajele la mobile me :) ,pe langa storage ai o partitie pe serverele apple de 20 GB si trafic de 200 GB pe luna + toate celelalte features care vin cu mobile me ,singuru inpediment ar pute fi pretul asta in caz ca Photobucket au oferta mai buna ,oricum poti folosi trial timp de 2 luni (60 de zile)

    http://www.apple.com/mobileme/pricing/

  2. Eu le tin pe server. Am 250Gb trafic inclus. Am incercat si cu photobucket si cu imageshack. Acum vreau sa incerc cu flickr. Am cont acolo, am si multe poze, insa nu prea am facut legaturi intre blog si flickr.

    Acum exista o gramada de pluginuri WP-flickr, asa ca voi incerca cateva.

    @Mak: Ipernity seamana (izbitor) cu flickr. Mmm, e doar o alta clona.

  3. Salut. Eu am un cont pro pe Flickr inca de la inceput si sunt foarte multumit. Flickr Uploadr, programelul care te ajuta sa faci upload isi face treaba foarte bine. Ideea e ca ca daca nu platesti, nu poti vedea decat ultimele 200 de poze pe care le-ai pus. Oricum, eu zic ca 25$/an nu e o suma foarte mare. Pana acum am pus aproape 4000 de poze acolo si nu am avut nicio problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*