cum va arata Mac OS X Snow Leopard?

povestile aparute azi peste tot ne dau interfata “Marble” drept cea mai apropiata de realitatea viitorului sistem de operare de la Apple. Asta ca sa se integreze mai bine cu iTunes, iWork si iLife. ceea ce nu e rau deloc.

o sa se asorteze bine cu MacBook Pro-ul meu.

Snow Leopard e programat (neoficial) sa apara in primul sfert al lui 2009. asta inseamna ca pina la 31 martie ne vom juca deja cu el.

Inca nu pot sa bag mana in foc, dar cel mai probabil voi cumpara atunci un Mac Box Set (Mac OS X + iWork + iLife). Asta ar fi primul sistem de operare pe care l-as cumpara legal si de buna voie.

Nu punem la socoteala XP-ul care a venit pe vechiul HP, sau Leopardul de pe MBP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cred ca Microsoft invidiaza faptul ca foarte multi utilizatori mac sunt gata sa cumpere legal urmatoare versiune a sistemului de operare, desi acestea in pot scoate, la fel ca windows, de pe tracker.
    De asemenea sunt aproape sigur Snow Leopard va dobora recordul de 2 mln copii vandute in primul week-end.

1 Trackback / Pingback

  1. Interfata de Snow Leopard - acum pe Mac | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*