Suna un prieten… pe Skype

varianta americana originala a concursului “vrei sa fii miliardar” a renuntat la celebrul “Suna un prieten”, in favoarea modernului “Skype a friend”.

Prietenul cu raspunsul salvator la o intrebare de 10-20 mii dolari, este sunat pe Skype si apare live, la TV (well, kinda: emisiunea e inregistrata).

nu stiu daca decizia a fost luata din cauza facturilor prea mari de telefon, sau Skype e sponsor, dar am o mica intrebare: prietenul ala care sta in fata unui computer, de ce nu foloseste un google sau o wikipedia ca sa caute raspunsul corect?

si daca tot vorbeam de Skype, presupun ca stii deja ca a aparut o versiune noua pt Mac (in beta) si ca in curind vom avea Skype pentru iPhone / iPod Touch.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*