unde faci revu’?

ruleaza la mtv (si nu numai) un spot cu o petrecere de revelion. in promo vocea spune ca e “cel mai tare pary de revelion EVER” :) eh, e la moda combinatia de englezo-romana. nu despre asta vreau sa vorbesc. era doar asa ca fapt divers…

tu unde faci revu? zi-mi care ar fi locatia ideala si care e aia pe care ai ales-o pt anu asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Draga Adi,

    Mi-ar placea sa fac revu tot pe la New York (observ ca a devenit trendy)…dar din pacate trebuie sa raman pe plaiurile mioritice. Asa ca voi face acest minunat revelion printre prietenii din capitala.

    La multu ani!

  2. Mda…Am sa incep cu locul in care voi face revu anul asta…si anume acasa in Bucuresti, nu la parinti… Voi sta cu copilutzi mei si cu parintii lor ;-) … Unde as fi vrut sa il fac…sincer nu stiu…Mie imi place muntele iarna…dar grupul meu de prieteni…nu a vrut/ putut sa mearga…asa ca pana la urma am renuntat si la ei…si il fac acasa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*