respectu de client

am avut zilele trecute o experienta destul de urita. eram la KFC in Tomis Mall. am comandat niste aripioare de pui. angajata fast-food-ului in cauza a scotocit (la propriu) pina a putut sa-mi dea citeva aripioare care NU aveau FULGI!. da, ai citit bine: printre invelisul crocant puteai sa vezi fulgii puilor care ajungeau sa fie serviti clientilor.

ma intreb ce se intimpla daca angajatu kfc nu era atent si bucata de pui ajungea la un copil? nici nu vreau sa ma gandesc la eventualele accidente ci doar la cit de mult respecta angajatii retelelor fast-food normele de igiena.

aaa si ar mai fi ceva. de la o vreme au inceput sa vina la munca atit de scarbiti si sa trateze clientu intr-un maaare fel…

mai jos ai un filmuletz facut de mcdonald’s in anii ’70. nush de ce mi se pare ca ai nostri se asemana foarte mult ce fac aia la categoria “asa nu”.

nu-ti inchipui ca in alte tari ar fi mai bine si mai igienica toata povestea. in vara, am vazut in St Thomas, US Virgin Islands un KFC care merita sa fie inchis definitiv de OPC-u’ local.

anyway, enjoy the movie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adrian ai dreptate. Ceea ce se intampla la ora actuala in Romania nu are limite. Mai avem mai putin de 24 de ore si vom intra in UE. Sunt curios cum ne vom comporta acolo. Pana la urmatorul mesaj, numai bine si un an nou fericit.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. jurnalismonline.ro » Blog Archive » Fulgi (nu de nea)
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » KFC pe butuci
  3. free wireless internet airports chart | adrian boioglu - tot mai sus
  4. pamela andreson’s explicit video | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*