filmul executiei lui Saddam Hussein – complet si necenzurat

Disclaimer: daca ai probleme cu inima … mai bine nu il vezi! imaginile sunt explicite! nu a durat mult si a aparut pe net si filmul complet al executiei. pelicula are 2 min si 36 sec si este filmata dintr-un alt unghi decit cea care a fost difuzata ieri de toata media. acest filmuletz are chiar si sunetul original. se poate auzi discutia dintre calai si dictator, precum si ultimele cuvinte ale lui saddam. apare totodata momentul caderii victimei cu streangul de git. recunosc ca dupa ce am vazut cadrul respectiv nu mi-a mai trebuit restul… in acelasi timp, vreau sa-ti spun din nou ca NU sunt de acord cu pedeapsa capitala, orcine ar fi condamnatul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. h3ll3n … nu am fost acolo ca as fi folosit trepiedu si o lampa mai buna sa aiba omu ce vedea. oricum pe imagini se poate vedea flash-ul unui aparat foto asa ca ai sanse sa vezi in curind imagini de mai buna calitate de la executie…

  2. Merci mult pt ca m-ai anuntat…si te-as ruga daca afli ceva despre acele imagini mai de calitate sa ma anunti si pe mine si sa imi spui si sursa.

  3. acelasi filmulet din care nu se intelege nimic. bla bla filmul complet al executiei, imagini necenzurate… jumatate din el nu se intelege nimic – imagine neagra.

  4. Pedeapsa capitala este una cu mult mai usoara decat cea a inchiderii pe viata (sau mai mult) intr-o inchisoare de maxima securitate, nu crezi? In plus, sunt sanse foarte mici ca o persoana cu atata sange rece (aminteste-ti pentru ce a fost acuzat) sa se schimbe.

  5. MAI BINE AM FILMAT EU ZILELE ORAULUI MEU SI DEMONSTRATIA DE RALIURI, TOT CE AM PUTUT VEDEA A FOST UN MOSNEAG CU STRANGUL LA GAT SI LA UN MOMENT DAT, NU MAI VEDEAI NIMIC. MARE LUCRU NU POTI VEDEA IN FILMULETUL ACELA.DEFAPT CAND L-A ARATAT DUPA CE S-A DESCHIS TRAPA, STATEA IN AER SAU DEJA MURISE?UN FILM MAI CLAR SI DINTR-UN UNGHI MAI BUN NU EXISTA?PROBABIL K ERA MAI BINE DAK-L BAGA IN INCHISOARE, DAR ORICUM MARE LUCRU NU S-A REZOLVAT EXECUTANDU-L.DA LA CATI A OMORAT EL, MERITA O MOARTE MAI DURA, POATE DECAPITAREA CU UN CUTIT SAU CEVA DE GENU

  6. Lawl dude! teoretic a fost prea misto.. dar juma din film.. well.. nu e.. e negru… oriqm.. meserie! :P

  7. stresate, angoasate si agresive mai sunt brutele din Orient… Nu-i condamn pe cei ce vor sa-i extermine. Pacat de oamenii de valoare care sunt pierduti pe-acolo…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. cieloblu ce mi-a mai trecut pe la urechi «
  2. saddam la morga - filmul de dupa spinzurare « adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*