Unde e inovatia?

In fiecare an mai apare cite unu din asta care are pretentia ca schimba lumea. Odata cu MWC avem tot felul de jucarii care sunt anuntate. Anul trecut am avut laptopuri care se transformau in tablete si super telefoane mobile. A mai auzit cineva de ele? A dat cineva lovitura?

LG anunta Optimus Pad – o jucarie care nu numai ca vrea sa lupte impotriva iPad dar face asta pe fata: in clipul de mai jos, la 1:04 apare un personaj care reprezinta “A Pad” si care seaman izbitor de mult cu Steve Jobs.

Ceea ce uita ei este ca LG Optimus Pad arata ca un iPhone mare: aceeasi rama argintie care imbraca un ecran cu margine neagra.

Cum sa spui ca LG Optimus Pad este “the tablet that sets the standard for all others” cind tu copiezi de la altii? Daca vrei sa inovezi, adu design-ul tau, nu ii pune doar un procesor mai puternic si 2 camere pe spate. Nimeni, niciodata nu va sta sa faca filme 3D cu tableta. Sa fim seriosi…

Sursa Video

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Forma mi se pare foarta nasoala, iar in ceea ce priveste camera care inregistreaza 3d, mi se pare o prostie fara limite. De ce as vrea sa filmez vreodata, 3d mai ales, cu o amarata de tableta? Atunci camerele video ce sa faca? Cu tot cu specificatiile hardware superioare, as plas-o in spatele primei versiuni de iPad.

  2. Sa fim sinceri la capitorul tablete nu cred ca pot bate Apple. Ceva inovator este cand scoti ceva care nu mai exista pe piata, iar la tableta lor chiar nu e cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*