iCars HD la tot poporul

Ce se intimpla atunci cind un castigator de pe boio.ro nu-si revendica premiu la timp? Daaa, toata lumea castiga!

iCars HD si-a desemnat castigatorii de citeva zile, dar ei nu au fost atenti. Codurile sunt mai jos si, ca regula generala, nu revendica decit daca ai nevoie de un cod si apoi lasa un comentariu mai jos in care sa spui ca l-ai luat. iCars HD este o super aplicatie pentru iPad.

Y7RMJATNLTWR

NFW3A7YW4W6K

TPJP6MF4JHTR

Nu uita sa lasi un review in iTunes dupa ce te joci putin cu aplicatia. Il vei ajuta pe developer, mai ales ca este vorba de Gabriel Dana, un developer roman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Poate e o intrebare prosteasca. Cum folosesc codul? Nu am decat posibilitatea sa achizitionez aplicatia din appstore.

  2. @Sebim: Mergi in iTunes Store. in dreapta sus ai, linga adresa ta de mail, o sageata in jos, apesi Redeem si introduci acolo codul. Pentru cele de mai sus e cam tarziu. au fost deja luate de altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*