LOL Cats Puzzle

Iti plac pisicile si vrei sa treci mai repede peste plictiseala de la metrou sau din autobuz in dimineata asta? Hai sa-ti dau ceva de facut – ia LOL Cats Puzzle .

Aplicatia facuta de Razvan Merlea, un developer roman este, asa cum nu era prea greu de crezut, un puzzle cu pisoi. Ai meniu in limba romana, franceza, spaniola, italiana si turca si 3 nivele diferite de dificultate. Pe fiecare tip de nivel ai 24 puzzle-uri.

Partea cea mai interesanta este ca daca te plictisesti de ele poti sa creezi unul pe loc folosind imagini din telefon sau o poza facuta chiar acolo unde esti. Poti sa faci puzzle-uri cu poza copilului tau sau sa-i faci lui un puzzle cu jucaria preferata.

Lol cats Puzzle costa 1 dolar in AppStore, dar boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri. Nu trebuie sa faci altceva decit sa le revendici primul. Ca reguli generale: revendica doar daca iti trebuie sau iti place aplicatia si lasa doua vorbe in comentarii dupa ce ai castigat-o.

Y67YYPKJ7NMY

3X43WTJ949KT

73673XXXFYRE

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @cata: daca castigi? Glumesti, nu? Codurile au fost puse direct in post. Probabil ca cineva le-a luat din primele 3 minute. Dar poti oricind sa verifici. Mergi in iTunes, pe computer si dai Redeem la Coduri. Trebuie sa ai cont de iTunes US. Daca nu stii sa dai Redeem… google is your best friend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*