una bucata engleza. la pachet

o “shawormarie” din constanta are si engleza de vanzare. ti-o dau facuta varza! alaturi de alte specialitati culinare de pe acelasi meniu prost facut. asadar:

:

1. sandwich-ul cu sunca si cascavaal are in el orice … mai putin cascaval. dar sa trecem peste asta. sa zicem ca mozzarella face parte din categoria branzeturi. ca si creierul celui care a conceput meniul.

2. nu stiu cum se pronunta chstia aia. daca avea inca un “E” era cu siguranta cheesEburger. dar asa…

si ce e aia branza toast??? mda, stiu… creierul…

nu as fi avut pretentii daca “shawormaria” nu era una … “famous”.

aaa si nici aici nu s-au inventat manusile de plastic pentru angajati.

6 Comments

 1. Eu am incetat sa mai am pretentii ca in tara asta sa se scrie corect engleza atata timp cat gasim greseli in limba nationala. Poate e prea mult sa ceri de la cei care se ocupa de afise, meniuri, bannere etc sa fi absolvit un minim de 8 clase…

 2. Asta in cazul in care persoanele care scriu meniul stiu sa foloseasca calculatorul mai mult decit email, mess si odc :)

  Si nu vreau sa te superi, dar zau ca ai prea multe asteptari de la tarisoara noastra. Chiar nu vezi ca noi ne “dezvoltam” in ritmul alert al melcului? Chiar nu vezi ca nu (mai) avem respect pentru cei din jurul nostru ? Ca nu ne intereseaza nimic altceva decit persoana noastra ?
  Din pacate , 90% din romani sunt indiferenti si ignoranti, iar cei ce vor incerca sa schimbe ceva in atitudinea celor din jur nu vor gasi decit piedici , indiferenta si sictir.

  Cu respect
  Dani

 3. Sa stii ca si in America am gasit ceva scris gresit pe o mare placa la restaurant. Si cand am intrebat, angajatul ne-a spus ca managerul a facut-o intentionat pentru a faca clientii sa observe, sa vorbeasca despre greseala si sa-i faca restaurantul cunoscut :D . Sa fie oare o idee buna? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*