facebook in romania

in urma cu o luna discutam cu un fost coleg si cind a venit vorba de dat numar de telefon i-am zis ca oricum ma gaseste peste tot: blog, twitter, facebook. am avut surpriza sa imi spuna ca nu stie ce e aia facebook.

i-am explicat ca principiu de baza e acelasi ca la hi5, dar asta e pentru adulti si e mai bine facut. a partut dezinteresat si mi-a raspuns ca in romania nu s-a auzit de el si ca nu o sa aiba niciodata succes. inlinam sa-i dau dreptate.

in ultima luna insa, mai mult ca niciodata am gasit o grama da de fosti colegi si prieteni pe facebook. daca la inceput nici nu vroiam sa aud, acum mi-am instalat facebook pe iPhone. si merge excelent. imi place faptul ca agiti telefonul ca sa-si faca refresh si ca poti posta poze imediat.

facebook incepe sa creasca si in romania. deocamdata lumea nu prea il foloseste la adevarata capaciate/valoare. unii posteaza automat de pe blog, altii l-au legat cu twitter si alte retele sociale pentru a scrie mesaje in grup.

ca si in blogging va urma momentul in care “vedetele” si firmele romanesti o sa descopere facebook. deocamdata avem citeva companii ale caror angajati au contact cu oameni de afara, care mai stiu cu ce se maninca. cert este ca in ritmul asta de crestere, facebook va deveni intr-un an mai cunoscut si mai utilizat decit twitter.

ce urmeaza? un facebook romanesc! cine se baga sa-l inventeze?

tu esti prietenul/prietena mea pe facebook?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. ca tot vorbesti de facebook ….doritorii care au cont acolo pot sa intre in grupul “iphone romania”….

  2. Chiar saptamana aceasta, site-ul facebook se traduce si in limba romana. Nu stiu insa, cand se va da si in folosinta. Asta inseamna ca totusi cei de la facebook sunt interesati si de “la Roumanie, notre cher patrie”.

  3. De facut e simplu… si eu am facut ceva asemanator. Greu este insa sa devina popular caci multi vor spune “da ce, n-am facebook, e ok si ala mai ales ca acolo sunt toti prietenii mei”. asta-i marea problema

  4. Facebook a ajuns la 230.000 in Romania si a avut o crestere de 2400% in ultimul an. Pare sa prinda aripi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*