pushing daisies

abc transmite deja sezonul 2 din pushing daisies. este ultimul serial de care am inceput sa fiu atras. daca ai pierdut sezonul 1, ai mai jos un scurt rezumat.

episoadele pot fi cumprate pe iTunes, vizionate online pe abc sau downloadate de pe net/torrente. merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @adrian: nu prea am timp sa ma uit la tv. am descoprit PD din intimplare, la premiile emmy. imi place si fringe si house. restul nu prea am timp sa le vad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*