Un telefon pentru iPhone-ul tau

Am auzit oameni care imi spuneau ca prefera o clona de iPhone pentru ca e Dual-SIM. I-am convins ca vor regreta. Data viitoare cind mai aud pe cineva ca vrea sa-si ia o clona ii voi propune cea mai buna solutie: Un telefon pentru iPhone-ul lor.

E simplu: Cumperi o husa, care are pe spate un telefon – da, adica are propria baterie si este si Dual-SIM. Asta inseamna ca te alegi cu un triple-SIM iPhone.

Nu garantez pentru rezistenta sau calitatea jucariei, dar ideea este una noua. iPPeel costa doar 70 dolari. Cine o cumpara… sa-mi spuna si mie daca merita banii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. având în vedere că are ”doar” 450 de grame cred că lumea o să dea năvală :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*