17 iunie – ziua recordului firefox 3

sau cel putin asa se vrea. v-am mai spus despre firefox si intentia lor de a stabili un record mondial la descarcat. strategia e doar o gaselnita de a face lumea sa downloadeze ultima versiune a browserului.

sincer sa fiu nu ma deranjeaza joaca lor si sunt bucuros sa particip printre cei care ii vor ajuta sa atinga recordul. asta pt ca folosesc firefox in proportie de 98% si multe dintre functiile lui imi sunt de mare folos.

in plus boio.ro este optimizat pt firefox 3

asa ca iti recomand firefox 3!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. webcms Tu nu contezi :).
    Normal că se folosesc şi alte browsere. Ie7 încă e încă în top.

1 Trackback / Pingback

  1. firefox 3 - recordu e oficial | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*