Un nou tren între București Nord și Constanța din 15 martie

CFR Călători repune progresiv în circulație trenurile internaționale
Tren. FOTO CFR Călători

CFR Călători introduce în circulație, începând de luni, 15 martie, un nou tren InterRegio între București Nord și Constanța.

„Solicitările și nevoile de transport ale călătorilor noștri sunt concretizate în servicii noi atunci când există cerere și sunt întrunite și toate condițiile”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Noul tren – InterRegio 1685, se adresează acelora care vor să ajungă în Constanța în jurul prânzului. Astfel, garnitura va avea plecarea din București Nord la ora 10.45 și sosirea în Constanța la ora 12.56 și va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie și 6 septembrie – 10 decembrie 2021.

„Este știut faptul că în sezonul estival CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare ce conectează toată țara de litoralul românesc”, au mai transmis sursele citate.

Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09.35 – 14.00 și completează astfel oferta CFR Călători între capitală și cel mai mare oraș de la Marea Neagră. Distanța este parcursă în două ore și 11 minute și asigură și deplasarea călătorilor spre și dinspre localitățile din parcurs, trenul având opriri și în stațiile Ciulnița și Fetești. Pentru o călătorie confortabilă, trenul va avea în compunere vagoane modernizate în anul 2020.

Vă reamintim că, din 8 martie, CFR Călători a introdus în circulație un alt tren dinspre litoral spre capitală – InterRegio 1684 Constanța (plecare 07.00) – București Nord (sosire 09.17), care circulă de luni până vineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*