iPhone 4S in Romania pe 11 noiembrie 2011

11.11.11 pare o zi buna pentru chestii care se intimpla odata in viata, nu? iPhone 4S va fi lansat oficial in Romania chiar atunci.

Asta aflam chiar dintr-un comunicat oficial Apple. Sunt cam rare ocaziile in care Apple pomeneste Romania in ultima vreme.

Dar de vinerea urmatoare (4 noiembrie) vei putea sa plasezi o pre-comanda. Stim ca Vodafone, Orange si Cosmote il vor avea in oferta. Sunt curios si la ce pret. Pina acum iPhone 4S a fost adus doar… pe sub mana, de catre magazinele online Romanesti, care l-au si vandut la supra-pret.

Pe 1 noiembrie la ora 23:15 Vodafone Romania facea deja reclama pentru iPhone 4S in limba romana, Orange are aceeasi reclama, dar in limba engleza, iar Cosmote a ramas fixat pe iPhone 4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Tocmai ce a aparut pe groupon la “doar” 2699 lei ; cei ce au mizat pe o vanzare catre early adopters vor sa scape de stocuri

  2. Gata, a aparut pe vodafone.ro pretul la Iphone 4S, exact la 00.00 am :)
    iPhone 4S Black 16 GB costa in functie de abonament intre 149E si 399E

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*