7 Comments

  1. Eu sincer sper sa fie asta motivul pentru care Orange nu a adus inca iPhone-ul in romania ,ani trecuti a ajuns prin august ,mie de exemplu tocmai mi-a expirat abonamentul la 3G :P ,desi sincer sa fiu as astepta varianta alba ,asa pentru un plus de siguranta + ca noul design arata mult mai bine pe alb ,in mod bizar veche generatie arta oribil in alb ,nu stiu daca designu este singurul vinovat pentru care nu se potrivea sau este o combinatie intre design si faptu c era doar spatele alb .

  2. Nu cred ca o sa anunte un nou iPhone 4 deoarece s-ar face si mai mult de ras. Cred ca o sa scoata update-uri pana il repara dar slabe sanse sa il repare prin upgrade de soft.

  3. Am un prieten din Brasov care a venit cu 4 din state, si e superb. Nu are nici cea mai mica problema cu semnalul sau altceva. Eu abia astept sa scap de 3GS sa trec la 4 cand vine la Orange.

    Ce e identic la cele 2: semnalul, care nu e full la indicator, dar se vorbeste ok, ?i bateria tine la fel de put la 4 ca la 3gs, desi scrie ca i-au crescut capacitatea….In rest merita toti banii i Phone 4, mai ales daca a fi ca in state, la aceslasi pret cu 3gs.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Un nou iPhone 4? | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*