Un nou iPhone 4?

Se cam termina termenul pentru carcase gratuite de la Apple. In plus povestile cu antena si cu senzorul de proximitate indica greseli de constructie pentru iPhone 4.

Oare ne anunta Apple un nou iPhone 4 maine?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Eu sincer sper sa fie asta motivul pentru care Orange nu a adus inca iPhone-ul in romania ,ani trecuti a ajuns prin august ,mie de exemplu tocmai mi-a expirat abonamentul la 3G :P ,desi sincer sa fiu as astepta varianta alba ,asa pentru un plus de siguranta + ca noul design arata mult mai bine pe alb ,in mod bizar veche generatie arta oribil in alb ,nu stiu daca designu este singurul vinovat pentru care nu se potrivea sau este o combinatie intre design si faptu c era doar spatele alb .

  2. Nu cred ca o sa anunte un nou iPhone 4 deoarece s-ar face si mai mult de ras. Cred ca o sa scoata update-uri pana il repara dar slabe sanse sa il repare prin upgrade de soft.

  3. Am un prieten din Brasov care a venit cu 4 din state, si e superb. Nu are nici cea mai mica problema cu semnalul sau altceva. Eu abia astept sa scap de 3GS sa trec la 4 cand vine la Orange.

    Ce e identic la cele 2: semnalul, care nu e full la indicator, dar se vorbeste ok, ?i bateria tine la fel de put la 4 ca la 3gs, desi scrie ca i-au crescut capacitatea….In rest merita toti banii i Phone 4, mai ales daca a fi ca in state, la aceslasi pret cu 3gs.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Un nou iPhone 4? | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*