Gmail Priority Inbox

Asta e una dintre functiile de care nu ai neaparat nevoie, dar esti multumit ca exista…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Astea e noua metoda " stupid proof " de la Google de a transmite prezenta inbunatatirile aduse propriilor servicii ,vad ca tot mai des incep sa foloseasca animatii simpliste pentru introducerea unor servicii noi .Cu toate aste mi se pare mult mai potrivita metoda apple ,pare o combinatie mai echilibrata ,suficient de simpla incat sa inteleaga orice rednek dar nu atat de simpla incat sa insulte inteligenta celor care sunt cat de cat mai versati .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*