emailuri de craciun

daca anul asta am scapat de SMS-uri, nu pot spune acelasi lucru si despre mailuri. si daca erau alea de pe adresa personala scapam mai repede de ele…

de data asta e vorba de emailuri primite pe adresa de munca de catre colegi din companie. nu pot sa inteleg de ce oamenii isi fac timp sa gaseasca si sa trimita mai departe acelasi filmuletz cu renul beat care cinta “Silent Night” sau cu purceslusii care il fierb pe Mos Craciun. ca sa nu mai punem la socoteala toate felicitarile alea in Excel sau Power Point care sunt de toata jena.

interesant e ca oamenii stiu care e limita de MB/mail, asa ca nu trimit mailuri mai mari. dar dupa 30 de astfel de mesaje tot se blocheaza Inbox-ul si ramai pe dinafara.

apropo, daca va simtiti… deranjati de faptul ca nu v-am urat nimic pe blog… well, va trimit toate mailurile pe care le-am primit azi, daca vreti…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Filmuletele sunt funny! Si eu am trimis clipuri funny. E drept, mi-a luat ceva timp, dar sper ca au adus un zambet pe buzele celor care le-au vizionat.
    Noi sa fim sanatosi!
    Craciun fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*