pentru ca exista si idioti cu iPhone

iFart Mobile are vanzari de 10 mii dolari in fiecare zi. oamenii aia chiar nu au ce face decit sa se joace cu asemenea prostii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Adevarul asta este!
  Exista multi idioti cu Iphone, pt k exista multe aplicatii idioate care se cumpara…

 2. @romania inedit: eu am iPhone 2G de cand a aparut si nu l.am schimbat si nici nu am abonament de net pt ca am Cosmote si nu au netul bun.
  daca nu am internet pe telefon inseamna ca mi l.am luat sa zica ceilalti ca sunt ‘bazat’
  la inceput am luat iPhoneul pt ca vroiam telefon si mp3 player (iPod) si era si foarte frumos, reclamele de la Apple frumoase, firma cu renume.

  Tot respectul pt aia care au facut aplicatia, prost nu e ala care cere, e ala care da.
  S.a platit ideea, ca banuiesc ca nu e mare filozofie sa faci o aplicatie de genul asta.
  10 000 USD intr.o zi :-? foarte tare…

 3. Mihai , nu am scris eu articolul asta !
  Marea majoritate a posesorilor de iPhone din Romania si l-au cumparat doar pentru ca era la moda si nu-l folosesc decat pentru voce .

 4. Sincer, am 17 ani si nu vad de ce mi-ar terbui iPhone. Nu sunt m de afaceri nu sunt inebunit de facebook-yahoo…etc si in primul rand nu am un cont bancar pentru a dispune de toate facilitatile iPhonu-lui , am un Samsung Galaxy S si ma multumesc cu atat … mp3-movie-foto&video(ok)-jocuri ..convorbiri.. etc. Asa ca daca nu sunteti bussines-man nu va luati “frate” iPhone. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*