ultima zi in miami

asta e din ciclul “draga jurnalule…”

mi-am inceput ziua cu o trezire fortata la ora 5 dimineata. nu am dormit decit 4 ore dar parca nu sunt obosit. niste formalitati rezolvate in graba dimineata si apoi am plecat la plimbare prin oras. evident ca la ora 7 nu e nimik deschis in miami downtown.

am gasit cu greu un starbucks. nu breau cafea deloc asa ca eram singurul care cere ceai. si ala era cam amar :P nu mai intru in detalii despre sandwich-urile si preturile lor…

e galagie, starbucks-ul e plin dar am internet moca. si merge chiar f bine. am facut niste update-uri la iPhone si am inceput sa scriu pe blog. nush daca si unde voi mai avea net, dar o sa povestesc despre calatoria mea spre romania pe parcurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*