official jailbreak 1.1.3 instructions

iphone dev team a scos in sfarsit instructiunile pt jailbreak de iPhone 1.1.3. mai acu o saptamana ziceau ca nu vor face asta pina apare sdk-ul, dar de cind nate true a facut pasul asta, baietzii nu au mai rezistat…

“Because this is a soft update, the kernel cache is not upgraded. You will need to ensure you are on v1.1.2, otherwise this will cause certain DRM functionality, such as Nikita (Apple’s new software installer for the SDK) to malfunction.”

In order to apply this update, download this file, make sure the following are true:

 • Set Auto-Lock to “Never” in your settings to prevent the Phone from locking and shutting down your connection.
 • This installer downloads a significant amount of data from Apple’s website. Be sure you have WiFi turned on so that you don’t use your mobile connection – or you’ll be sitting there a while!
 • Be sure to perform this upgrade with the charge cable connected

then follow these instructions:

 1. Copy this entire distribution (all files) to / on your iPhone/iPod Touch So you will have /update-prebinding-path.txt and so on. Use this command to copy the files: scp -r ./* root@YOURIPHONEIPADDRESS:/
 2. Run the install.sh script on your iPhone sh install.sh
 3. The device will perform an upgrade and reboot into 1.1.3

The dev teams says:

“If something DOES go wrong, restore back to 1.1.2 / Jailbroken and try again. If you get something like illegal hardware instruction, just try rebooting
and it should be updated to 1.1.3. If you don’t get service, try a forced-power-down then power back on.”

nu am testat metoda asa ca nu ma pronunt. pina una alta folosesc iphone cu 1.1.2 jailbreak + next sim. si merge excelent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Se pare ca metoda lansata de Dev Team are destule bug-uri, spre deosebire de metoda lui Nate True, care, dupa aplicarea catorva fix-uri, merge ok.

 2. ma bate gandu sa-i fac un update la 1.1.3,dar astept si cred ca nu sunt singurul ca tu Adriane sa incerci asta si dupa aceea in functie de parerea ta o sa vedem daca merita sau nu!?! :) oricum pana atunci tu sa fi sanatos si sa ne ti la curent(cel putin ca pana acum)cu totul despre iphone si nu numai! :)

 3. Am facut update la 1.1.3 direct de pe telefon cu DevTeam 1.1.3 Jailbreak si merge perfect. Nu am gasit nici un bug pana acum. Singura problema e ca ocupa cam mult spatiu si trebuie mutate aplicatiile pe cealalata partitie cu BossTool.

 4. Am si eu o problema. m-am jucat cu firmware-ul unui iphone 1.1.2 otb, am incercat sa fac downgrade la baseband si din nefericire l-am sters(baseband-ul).acum imi apare “repair needed” si nu ma mai lasa sa intru in telefon sa fac jailbrake. exista vreo rezolvare la problema mea? va rog ajutati-ma. va multumesc anticipat

 5. @Vlad: inseamna ca esti unul din foarte putinii care nu au avut probleme dupa update….. felicitari !
  @adrian boioglu: perfect de acord, 1.1.2 este foarte stabil, eu merg acum pe un 1.1.2 OTB cu bootloaderul downdgradat prin testpoint hardware si apoi deblocat pe firmware 1.1.2 cu anySIM 1.2.1u in modul Airplane activat. De aceeasi parere mai sunt si alti 3 prieteni de-ai mei, carora le-am deblocat 1.1.2 OTB-urile cu aceeasi metoda….

 6. Am un iphone si cineva a pus mana pe el si a facut un upgrade la 1.1.1 pana la 1.1.3 acum este blocat….ce pot face?..pls un ajutor!

 7. mersi mult..puteai sa-mi spui sa merg la cineva sa fac un downgrade….nu era greu…dar asha e romanu nostru.

 8. Salut. Am citit pe site si vad ca va pricepeti. Mi-a adus cineva 2 iphone-uri versiune 1.1.3 si nu am reusit cu cartela turbo sim sa le fac sa mearga.Cine poate sa ma ajute sa imi lase un numar de telefon . Multumesc

 9. Salut Adrian.Dar stii pe cineva care poate debloca 1.1.3 sau care poate sa ma ajute?(binenteles contra cost)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*