Ubuntu 10.04 – Lucid Lynx

in urma cu un an eram hotarit sa trec la Linux si am ales Ubuntu. As fi facut pasul cel mare daca nu gaseam un Mac pe masura dorintelor mele. Dar a aparut Unibody macBook Pro si nu am putut sa ma abtin.

urmatoarea versiune de Ubuntu este Lucid Lynx si vom vedea prima Alpha pina la sfarsitul acestui an. Versiunea finala e programata sa apara pe 29 Aprilie. Printre jucariile demne de luat in seama: boot in 10 secunde si suport pentru update-uri de securitate pina la 5 ani.

pina Lucid Lynx va vedea lumina tastaturii, pe 29 Octombrie apare Ubuntu 9.10 – Karmic Koala.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pe 29 Octombrie apare Ubuntu 9.04 – Karmic Koala -> aici ai cam dat-o in bara.

    04 vine de la luna aprilie
    10 vine de la luna octombrie

    deci in octombrie va aparea 9.10

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*