SmartScreen – dashboard pentru iPhone

uite inca un motiv serios sa faci jailbreak. 3 dintre membrii DevTeam s-au apucat sa scoata o aplicatie de care toti avem nevoie. SmartScreen va avea propriul SDK pe baza caruia developerii poti sa creezi widgets.

mai e nevoie sa zic ca o astfel de aplicatie nu va aparea prea curind in AppStore? Nu avem detalii despre pret sau data de aparitie. Sper sa fie gratuita. Poate si Apple e pus in miscare in sensul asta.

abia astept!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Nu are nici o legatura cu furatul este o evolutie fireasca pentru toate terminalele smart de la android la moebo si acum din pacate fara ajutorul celor de la apple pe iphone. Avesta nu este furt cum nici 2fingerZoom de pe noul ui htc nu este luat de la apple repet este doar o evolutie fireasca a tehnologiei touch nu te poti astepta sa fie prezenta doar pe un singur device ….desi aparent apple si-ar dori asta.(si a si incercat vezi android palm )

    Homebrew rules!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*