cine a zis ca Microsoft fura de la Apple?

… cind e mai simplu sa furi de la Palm care “se inspira” de la Apple. azi va prezentam iPhone-ul cu tastatura si Palm Pre-ul urit, cu … tastaura alba.

in imagini: noile telefoane Turtle si Pure de la Microsoft facute publice de Gizmodo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. daniel, ai habar ce ai zis? capacitiver touch screen reprezinta o tehnologie a ecranelor touch care sunt de 2 tipuri: rezistive sau capacitive.(rezistive reactioneaza la orice obiect-stylus, deget,etc iar capacitive exclusiv la degetul uman- fiind mai precise)
    cat despre htc , presupun ca ai vrut sa spui htc leo. Primul telefon cu touch nu a fost iphone- a fost un amarat de SE alb-negru, iar primul cu touchscreen color un lg. Toate telefoanele in prezent au aceasta infatisare: ecran mare butoane cat mai putine. exista si alte telef in afara de iphone, nu trebuie sa fii snob

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*