Inca un motiv sa cumperi iPad: Jailbreak

Geohot a dat lovitura din nou: avem jailbreak pentru iPad. Blackra1n a fost updatat sa mearga cu noua jucaria Apple.

Arata bine Cydia pe ecran-ul de iPad, nu?

Geohot nu a anuntat inca momentul in care va lansa noua versiune de Blackra1n. Nici nu ne-ar ajuta prea mult acum cind Cydia nu e facuta pentru iPad, dar e bine sa stim ca se poate.

Marea intrebare e alta: cu 4.0 pe drum, mai avem nevoie de jailbreak si de Cydia?

si daca mai aveai nevoie de dovezi suplimentare, avem deja aplicatii din Cydia care ruleaza pe iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. S-ar putea instala oare…candva… Windows 7… pe iPad? Ce ar putea sa aduca jailbreak-ul bun pe un iPad cu os 4.0? Nu eu unul nu prea mai vad necesitatea… Apropo de iPhone 3GS am auzit ca urmeaza pe 12 aprilie sa apara jailbreak-ul.

  2. jailbreakul e pur si simplu o metoda de a da lui Apple peste nas pentru ca ne vinde un device care este atat de closed de nici nu imi pot imagina. Eu voi jailbreakui… poate vreau alte icons.. poate vreau un last.fm scrobbler… poate cred ca a da $15 pe un joc care nici nu il poti testa inainte mi se pare o prostie.. nu ma lua gresit… daca o aplicatie simt ca merita banii o cumpar… dar nu ma pune sa platesc x dolari si aplicatia sa fie un rahat… lucrul asta nu prea se aplica la aplicatiile de $1…. ca nu e mare chestie… dar cand trecem peste $5… vreau sa testez inainte.. aplicatii gen dashboard si asa mai departe

  3. @Alexandru: e greu de spus. Azi intr-un Apple Store au avut doar modelul de 64GB si in 2 ore le-au dat pe toate. Depinde ce noroc ai. Iti recomand sa-l comanzi inainte pe net si sa-l livrezi la cineva care sa-l tina pina vii tu. e mai sigur asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*