TV pe iPhone

vad review-uri f bune pt ORB. este prima aplicatie de streaming pt live TV care isi optimizeaza serviciile pt iPhone sau iPod Touch.

tutorialul prezentat pe site-ul oficial pare suficient de simplu. tot ce ai nevoie este o conexiune wifi buna si un cont la orb.

You must have a jailbroken iPhone or iPod touch to get OrbLive
(Haven’t yet jailbroken your iPhone? We like ZiPhone*)

 1. Click on the Installer icon in your iPhone app menu
 2. Click the Install icon at the bottom
 3. Scroll through the list of categories and click on Multimedia
 4. Click on OrbLive
 5. Click Install at top right
 6. Click Install in the popup that appears
 7. When the package has installed, go to your
  iPhone app menu and click the OrbLive icon
 8. Enter the login and password you created when you installed Orb on your PC
 9. Enjoy!

eu am deocamdata erori la descarcarea aplicatiei din installer. revin cu un review cind merge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. imi place Orb la nebunie, chiar e super, ai acces la muzica, filme si poze de pe PC.

 2. Eu am instalat dar imi cere cont.
  Care e site-ul oficial ? E gratis (sau nu) sa-ti faci cont ?

  In plus, vad ca se zice “…when you installed Orb on your PC” – de ce trebuie instalata o aplicatie si pe PC ?!

 3. Trebuie sa iti faci cont la ei dar o poti face in timpul instalarii aplicatiei pentru PC. Aplicatia pe PC trebuie instalata pentru a “sharui” fisierele tale media si camera web.

 4. am avut 1 iphone,mi l’au furat acum am unu nou cu 114 si am probleme cu wifi ,nu mi se conecteaza la reteaua de acasa si la alte retele are semnal ft prost si nu pot downloada nimic cu installeru.stii ce pot sa fac?

 5. am instalat orblive, mi-am facut cont pe site si de pe telefon cand ma conectez imi apare: error Orb PC version not supported. You need to upgrade your pc to ORB version 2.01.0012 or higher for iOrb to work.
  Cand vreau sa ma conectez la Live Tv da Orb error 110
  A mai patit careva asa?

 6. salutari ! am deja adresa mail, si am dorit sa o folosesc pt iphone… si stupefactie.. nu mi accepta parola !!!!! ca se repeta caractere, ca n u am majuscule incluse.. Nu stiu de ce.. eu zic ca parola este treaba mea… INTREBARE.. ce pot sa fac ca sa instalez cateva programele free ce ma intereseaza ? multam frumos !

 7. @kasy: Esti offtopic!
  Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
  Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

  Daca adresa ta este de Gmail, atunci nu ar trebui sa fie probleme. Daca este de Yahoo, este posibil sa dea erori. Eu zic sa iti schimbi parola de la cont cu una mai simpla si apoi sa incerci din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*