cum iti dai seama ca ai fost spamat

spamul zilei este de la BRD. de fapt de la cineva care se da drept BRD si incearca sa-mi ia informatiile despre cont.

1: imi intra mailu in outlook la Junk mail. asta e primu semn.

1 beta: de fapt primu este legat de faptul ca mi-am inchis contul de la BRD in urma cu 4 luni. asta pt ca si ei sunt la fel de hoti ca si multe alte banci de renume. dar asta cu lista hotilor din romania o sa o las pe alta data…

2: dupa aia, brd nu mi-a trimis niciodata mailuri. acum de ce mi-ar trimite? si cind apas pe link mi se spune ca poa sa fie phishing.

stiu da’ sunt masochist vroiam sa vad si eu cit de bine arata phishingu’

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*