cnn: muzica si film

mi se pare tare ciudat sa vad la cnn altceva decit emisiuni de informatii, talk-show-uri sau stiri. in seara asta am vazut un preview la “Star Wars-Clone Wars” – viitorul film al lui George Lucas. era normal sa difuzeze asa ceva intr-o emisiune de film, dar nu intre emisiuni, aparent fara nici un rost.

ca sa nu mai zic ca zilele trecute am vazut la CNN en Espanol ultimul videoclip Madonna cu Justin Timberlake.

astia chiar nu mai au cu ce sa umple emisia sau si-au schimbat stilul de reclama…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Problema CNN este ca la ratingul pe care il au nu se justifica cheltuielile exorbitante , cheltuieli comparate cu alte televiziuni , si incearca sa atraga telespectatorii !
    Eu personal cred ca nu o sa reuseasca ! :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*