Tutorial: Jailbreak 2.1

nu avem inca unlock, iar jailbreak-ul pentru 2.1 este cu gauri si se poate dovedi dificil pentru unii. dar daca te tenteaza…

sfatul boio.ro: mai asteapta!

tutorialul de mai jos nu-mi apartine, dar il public pentru curiosi. nu l-am incercat asa ca nu va asteptati la suport tehnic temeinic pentru el. stiu ca se intimpla rar, dar de data asta doar pasez mesajul …

Step 1) Download the 2.1 3g firmware or 2g firmware.

Step 2) Install itunes v8 – you can get all versions of iTunes here.

Step 3) Update the iphone with iTunes and make sure it is activated!

Step 4) Uninstall iTunes v8

Step 5) Uninstall Apple Mobile Device Support (From Add/Remove Programs in Control Panel)

Step 6) Install itunes v7.7.*

Step 7) Download quickpwn with the correct 2.1 bundle inside it here.

Step 8 ) Run quickpwn…select your iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw or iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw from step 1.

Step 9) You can select cydia and installer and logos if you wish (make sure you select Cydia).

Step 10) When it is finished the phone will reboot…Cydia and Installer will NOT be visible

Step 11) Download TotalCommander and t-pot addon

Step 12) Install TotalCommander and in the left pane navigate to T-PoT.1.1.zip and click on it. It will install t-pot automatically.

Step 13) Download the mobileinstallation patch

Step 14) Use Totalcommander to install patched mobileinstallation to /System/Library/PrivateFrameWorks/MobileInstallation.framework … clickon the dropdown box [-\-] top left and select network neighborhood then t-pot. Reme,ber to back up your original mobileinstallation first!

Step 15) Still in TotalCommander delete /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist

Step 16) Reboot the phone and all is good!

Step 17) Install “CacheDel” from cydia. Run this after each Cydia update. Soon, Cydia, itself will be updated and this step will no longer be necessary.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. wow!
  abia astept sa apara un mecanism care face si jailbreak, si unlock fara probleme.
  noul fw. suna promitator si imi place ceea ce spune lista de bugfix-uri.

 2. pare dificil… eu personal am pe un iPhone classic fw 2.0.2 jailbreackuit iar pe iPhone 3g fw 2.0.1…. in ambele cazuri am folosit pwnage 2 pe un Hackintosh (aka Dell Latitude :D) apoi am facut restore cu Itunes 8… a mers fara probleme… important e sa intri in DFU mode (NU RESTORE)…

 3. am uitat sa scriu… la toate incercarile de a jailbreakui fw 202+ pt. iPhone 3G am ramas fara retea… cu alte cuvinte ma alegeam cu un iPod dragutz :)

 4. Am facut eu update la 2.1 si jailbreack. Totul pare sa fie super ok. Mi-am pus si toate aplicatiile inapoi, functioneaza toate instalate cu cydia si cele crack-uite si instalate cu ipa merg.

 5. nu stiu daca sa imi fac jailbreak acum..as astepta..am vazut ca adrian ne sfatuieste sa mai asteptam…dar ma tenteaza sa fac totusi. eu inca nu am conexiune la internet pe iphone deci nu imi merge..

 6. Tutorialul este ok cu o singura mentiune. Nu e necesara toata tevatura cu Itunes; merge foarte bine cu iTunes 8. Probat de 2 ori pe 3G-ul meu de 8 GB. Referitor la cei carora le da crash in aplicatia de mail sau ceas: faceti un Restore la firmwear 2.1 si apoi jailbreak. Va pot asigura ca daca stiti ce faceti procedura de mai sus este 100% corecta si functionala. Cydia a fost deja updatata pentru suport 2.1 iar aplicatiile 3d party si cele ipa functioneaza corect.

 7. Metoda de mai sus este functionala. Este testata de mine personal. Din pacate are un bug major (cel putin pentru mine) NU se mai syncronizeaza cu iTunes si implicit cu MS Outlook.
  Mai sap adanc si va spun ce am descoperit.

 8. Pentru Victor: daca vrei sa se conecteze cu iTunes mergi pe calea urmatoare C:/Documents and Settings/user (numele computerului)/ Application data/Apple computer si stergi folderul ,,LOCKDOWN” dupa care conectezi jucaria. Sper ca o sa iti fie de folos.

 9. m’am decis sa mai incerc tutorialu’… de data asta a mers… am folosit doar iTunes 8…. a mers perfect… dupa restart a aparut si reteaua intr’adevar mult mai buna… am avut un freeze la un moment dat (se blocase in favoritele din contacte, de cate ori apasam pe home ma arunca in favorite si n-am reusit sa ies in home screen decat cu un reset, power+home pt. 10 sec.) dupa asta totul a mers perfect… Adrian… esti mare dom’le…

 10. deci.asta e jailbreak nu si deblocare de retea ? sau .. e unul si acelasi lucru.help :D si scuze daca intrebarile sunt idioate. :D again . help . si mersi anticipat.

 11. salut adrian.. am urmarit tutorialu.. dar m am ales cu un ipod touch de minune… numai am semnal.. imi scrie no service… cum fac sa folosesec functia de telefon iar?

 12. @razvan: jailbreak inseamna evitarea activarii in vederea instalarii de aplicatii 3rd party iar deblocarea inseamna folosirea telefonului in alte retele.

  @alex: tutorialul functioneaza. pot doar sa-mi imaginez ca nu ai respectat pasii intocmai asa ca iti recomand sa o iei de la capat. prespun ca ai deja bootneuter si ai bootloader-ul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*