WTF of the Day – creative commons pentru twitter

“ma duc sa ma culc”, “wtf, nu mai merge twitter”, “avionul in care sunt mai are putin si se prabuseste”.

ti se par fraze comune, nu? well, in curind nu vei mai putea sa le folosesti. pentru ca de acum exista Creative Commons for Tweets!

iar daca asta ti se pare amuzant, gandeste-te ca nu o sa mai poti sa mai trimiti nici SMS-uri, mailuri sau alte d-astea in curind. ca sa nu mai zic de comentarii pe bloguri. toate o sa fie cu licenta!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*