roOrtodox 2011 – pentru preacuviosul din tine

vezi la finalul acestui post cum poti sa castigi una din cele 4 licente pentru roOrtodox

Sunt sigur ca ai pe linga tine bunici, matuse, vecine care merg mai mereu la biserica, tin toate posturile si nu uita sa aprinda o lumanare si pentru tine ca sa iti mearga bine tot anul. Aplicatia asta nu e pentru ele, ci pentru tine!

Da! Gandeste-te cum ar fi ca atunci cind bunica se intreaba cind cade pastele sau daca azi e sarbatoare cu cruce rosie sau neagra in calendarul ortodox, tu ii oferi pe loc raspunsul corect. Si pentru asta nu trebuie sa fii acasa si sa incerci sa gasesti ziua in calendarul de pe perete. Vei deveni eroul ei!

roOrtodox a fost updatat astazi la versiunea 2011. Aplicatia dezvoltata de Codesignum contine calendarul crestin-ortodox complet, biblia si o gramada de optiuni care te fac sa fii eroul parohiei.

Lasand gluma la o parte, e chiar util sa ai o astfel de aplicatie in buzunar mereu. Si nu costa decit 99 centi. Versiunea lansata astazi e optimizata pentru Retina display.

boio.ro pune la bataie patru promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roOrtodox pe boio.ro http://is.gd/kgs0Q”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa urezi La Multi ani de ziua numelui unui sarbatorit de Sf. Ion.

update: Adrian din Arad, Cristi, Vicky si Dorin au castigat cite un cod pentru roOrtodox. Ii astept cu un email pina pe 12 ianuarie pentru a-si revendica promo-code-urile. Ce e nerevendicat se duce la alti cititori boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention roOrtodox 2011 – pentru preacuviosul din tine | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*