Tutorial: Cum sa rezolvi problemele cu RebelSIM si iPhone 2.2.1

Unul dintre cititorii boio.ro, Cypyca a gasit o solutie pentru cei care au luat xSIm sau Rebel/Turbo Sim pentru iPhone 3G cu firmware 2.2.1 si modem firmware 02.30.xx si au probleme gen “Lipsa de retea”.

“activati codul PIN si sa fie obligatoriu 1234 si dati reboot de 2 ori”

a mers? lasa doua vorbe mai jos, in comentarii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. @val: stiu sunt probleme cu vodafonul si eu intampin problema asta si am incercat multe cartele universale. in final rezolvarea a venit: lasa mi un tel sa te sun sa iti explic ca e mult de tastat.

  2. @ DJ BIGICE i-am trimis mail lui adi cu nr meu de tel. trimite-i si tu unul (cred ca asa se procedeaza) si iti da va numarul meu. mersi

  3. am reusit!!! :) nu am facut nimic diferit… doar am tot incercat. Am dat de 2 ori RESET NETWORK SETTINGS si pana la urma si-a revenit. Mersi de ajutor si de timpul acordat.

  4. Am avut si eu probleme cu un super xsim tot pierdea semnalu, i-am inchis 3g-u si acum merge perfect :D

  5. Ei bine, am si eu probleme cu un xsim, care a mers fara probleme, bineinteles cu pierderea semnalului din cand in cand care este caracteristica… Mai nou se conecteaza si am semnal pentru voce si sms fara probleme, insa nu se conecteaza sub nici o forma pe partea de date. Are cineva o sugestie cum se poate rezolva problema asta? Am abonament pe Vodafone….

  6. Am cumparat un x-sim ptr un nokia e 51 a functionat pe cosmote cam 1 luna iar de azi nu mai am semnal deloc cu el ce pot sa fac?astept un raspuns..Va rog mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*