cum sa faci rost (rapid) de followeri pe twitter

daca ai ajuns aici, cautind informatia pe Google, pot sa-ti spun ca nu exista reteta perfecta. Eu am incercat insa un experiment care s-a dovedit a fi reusit. Nu am sa dau nume, dar pot sa spun ca un Twitter name necunoscut a reusit sa stringa aproape 200 urmaritori in 2 saptamani, fara sa faca nimic ilegal.

ideea e simpla si totul se face in 3 pasi:

1. faci ID-ul dupa un nume cunoscut. Sa zicem ca iei un nume legat de un produs sau o companie celebra. un fel de Apple_info, de exemplu.

2. cauti pe Twitter persoane interesate de subiectul in cauza: urmaritori ai site-urilor care scriu despre Apple pe Twitter. Incepi sa-i urmaresti.

3. Incepi sa postezi pe Twitter (daca scrii in engleza, e si mai bine). Nu inunzi oamenii cu informatie, dar incerci sa fii rapid si sa ai reactie la subiectele legate, in cazul nostru, de Apple.

Ti se pare greu? Nu cred ca e dificil. Cu cit urmaresti mai multi utilizatori, cu atit vei fi urmarit de catre altii. Eu am incercat, in cele 2 saptamani sa dau “follow” doar la vo 2-300 persoane. Aproape toti, dar si altii au inceput sa ma urmareasca pe Twitter.

Dar cum ID-ul respectiv a fost doar un test, nu am sa-l fac public. poti sa ma urmaresti in continuare pe Twitter

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*