Tutorial: cum sa faci Jailbreak si sa deblochezi iPhone 3GS cu firmware 3.0

Acest tutorial se adreseaza numai celor care au iPhone 3GS, fie ca e luat din Romania sau din strainatate. Pasii de mai jos merg numai cu firmware-ul 3.0. Atunci cind apare 3.1, ai mare grija sa NU il instalezi. Poate sa-ti faca telefonul ne-deblocabil pe viata.

Aceasta metoda a fost scoasa de George Hotz, nu de catre DevTeam. Cei din urma au dezvoltat doar ultrasn0w.

Pasii sunt mai simpli ca niciodata.

1. Descarca purplera1n pentru Windows sau Mac OS X de AICI (este un programel de numai citeva sute de KB, descarcabil in secunde)

2. Asigura-te ca ai iTunes 8.2. Conecteaza telefonul la PC, inchide iTunes si deschide Purplera1n. Vei vedea o imagine de genul asta:

3. Apasa butonul “Make it ra1n”. Telefonul se va restarta si va porni singur in recovery mode. In momentul asta trebuie sa vezi pe ecran imaginea cu Geohot care se “sprijina” de un iPhone 3GS. daca nu vezi imaginea restarteaza telefonul.

4. Dupa putin timp telefonul se va restarta iar si pe ecran, alaturi de restul programelor vei vedea o iconitza alba sub care scrie “Freeze”.

5. Asigura-te ca ai acces la WIFI si deschide programul Freeze. si apasa pe butonul din josul ecranului de iPhone pe care scrie “Install Cydia”. Va dura maxim citeva minute. La final inchide Freeze si restarteaza iPhone.

6. Vei gasi pe ecran iconitza de Cydia. Fa toate update-urile din ea si instaleaza ce te intereseaza.

7. ATENTIE: anumite programe, gen SB Settings sau Winterboard NU functioneaza corect. Daca le instalezi e posibil sa fie nevoie sa faci restore la telefon.

8. Instaleaza Ultrasn0w din Cydia si lasa-l sa-si faca treaba. Te vei alege cu un iPhone 3GS deblocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. am o mare nelamurire am un iphone 3g 16 gb si am facut update la vers 3.1 si nu imi mai primeste nici un fel de cartela ce fac am fost cu el sa-l decodez si toti imi spun k nu il mai pot folosi am vazut pe youtoube multe resoftari am incercat dar al meu nu s-a resoftat de loc ce ma fac telefonu e din UK.ma poti ajuta plz ? ms ana maria

  2. adriane vreau sa stiu daca e posibil sa instalez un navigator gps (tom tom) craccuit fara sa fac jailbreak …am un 3gs 3.1 si din cate am auzit e cam riscant pierzi garantia….si nu prea as vrea sa risc daca e posibil astept o solutie ms….. si rasp si pe mess…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*