vesti bune

am sa va dau vesti bune.

chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. au dat drumu astia de la orange la iphone-ul nou:

  Salut,

  Te-ai inscris pentru a primi toate informatiile despre noul iPhone 3G S.

  In cel mai scurt timp te vom anunta cand acesta soseste in Romania. Vei fi astfel printre primii care vor afla noua oferta si care il vor putea cumpara.

  Echipa Orange

 2. singura veste buna binevenita ar fi ca 3GS-ul sa fie vro 10 mil la abonament de 3 euro la Orengi.

 3. Am si eu o problema, am jailbreak-uit iphone-ul 3g firmware 3.0 cu redsn0w pe xp si dupa ce si-a facut toate cele…cand am deschis tel. nu mai aveam semnal, deloc si nu si-a mai revenit si a trebuit sa-i dau restore…

  ai idee dc?

1 Trackback / Pingback

 1. boio.ro prezinta: iPhone Users’ Conference | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*