Tutorial: Cum sa deblochezi iPhone 3GS cu PurpleSn0w

Uneori am senzatia ca treaba mea devine din ce in ce mai usoara. Si ma refer la explicarea pasilor de deblocare. Asta si pentru ca oameni precum Geohot o fac simpla pentru noi, cei care vrem sa ne bucuram de cel mai nou iPhone.

Atentie: pasii de mai jos nu sunt recomandati celor care au deblocat deja telefonul cu Ultrasn0w. Nu am incercat inca, asa ca nu pot sa-ti ofer suport tehnic, dar oricum, la final ai 2 variante: fie merge, fie nu…

Pentru inceput trebuie sa ai un iPhone 3GS jailbreakuit, care sa aiba deja Cydia pe el. Asta se poate face cu Purplera1n. Nu strica sa dezactivezi 3G-ul inainte sa te apuci.

1. Adauga in Cydia sursa: http://apt.geohot.com.

2. Lasa Cydia sa-si faca reload si cauta aplicatia numita “com.geohot.purplesn0w”. La final apare “Return to Cydia”. Apesi pe el si inchizi Cydia.

3. restarteaza telefonul si bucura-te de libertatea de a alege orice alta retea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. buna ziua Adrian,
    te rog frumos sa ma ajuti sa-mi deblochez telefonul ,am un IPhone 2G si am facut update in ITunes la 3.0.1 ,cum pot sa-l deblochez.
    iti multumesc !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*