Outlook 2010

Am fost un die-hard fan pentru Outlook timp de mai bine de 5 ani. Si daca nu as fi trecut la Mac, ma jucam si acum pe un Outlook 2007.

cu noul Office 2010, Microsoft schimba si Outlook. Si chiar daca unele functii sunt bune, mi se pare ca interfata e mult prea incarcata. Ca sa nu mai zic ca orientarea e din ce in ce mai mult catre business. Ceea ce poate sa dauneze uneori. Stiu ca exista Windows Live Mail, care face chestiile de baza si e gratuit, dar in Outlook 2007, simplitatea si faptul ca “mergea” il faceau un software ideal pentru Mail si RSS Reader.

Ai mai jos doar un scurt preview. Jucaria cu “Clean up conversation” suna bine, dar oare ai control asupra a ceea ce se sterge?

SI inteleg de ce Microsoft a folosit ribbon-ul ca interfata unitara, dar ei au inteles tare gresit chestia asta. O interfata unitara trebuie sa fie si simpla nu sa aiba sute de butoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*