Tutorial: Cum sa activezi iPhone 3GS, 3G si 4 fara Sim-ul original

Update: Apple a rectificat bug-ul pe 29 oct. 2010. NU mai cumpara Phonebook SIM. NU te ajuta deloc. Foloseste Limera1n sau Pwnage Tool. Gasesti pasii de folosire pe boio.ro

Un simplu Sim Card folosit pentru transferarea contactelor dintr-un telefon in altul poate sa te ajute sa iti activezi iPhone-ul care sta degeaba in sertar.

Un PhoneBook SIm card poate fi gasit destul de usor pe net si costa doar citiva dolari. Metoda a fost descoperita de acelasi Sherif Hashim – cel care a reusit sa deblocheze 3.1.3 si sa ofere solutia DevTeam.

Dupa ce folosesti un PhoneBook SIM si telefonul e activat poti sa treci mai departe la Jailbreak si Unlock.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*